empty
home   /   nieuws

Stichting Kunstraad Dronten organiseert de eerste Atelierroute


opsporing.jpg De Open Atelier Route voor beeldend kunstenaars uit de gemeente Dronten, Ketelhaven, Swifterbant en Biddinghuizen wordt gehouden op zaterdag 17 en zondag 18 september 2022 van 11.00 tot 17.30 uur. 

De feestelijke opening van de Atelier Route Dronten vindt plaats op vrijdag 16 september in de Meerpaal op het centrale plein waar ook een overzichtexpositie wordt getoond met 1 representatief werk van de deelnemende kunstenaars.

Op 17 en 18 september is het meerpaal plein ook geopend als startpunt zodat  bezoekers van daaruit een keuze kunnen maken welke ateliers zij willen gaan bezoeken. Deelname
Deelname staat open voor alle amateur en (semi-)professionele kunstenaars uit Dronten, Ketelhaven, Swifterbant en Biddinghuizen.
Voor kunstenaars die nog niet bekend zijn bij de organisatie kan een ballotage van toepassing zijn dit ter beoordeling van de organisatoren.
Kunstenaars die niet over eigen expositie mogelijkheden in Dronten, Ketelhaven, Swifterbant en Biddinghuizen beschikken kunnen deelnemen op een van de andere expositieadressen maar dienen dit zelf te regelen.
 
Inschrijven voor deelname kan uitsluitend via het inschrijfformulier op de website atelierroutedronten.nl/inschrijven.
Daar vindt men ook alle overige informatie over de route.
 
Inschrijving sluit op 31 maart 2022.

Terug naar overzicht